Terug

Volg Hart van Nederland

ZIEN: Giraffe bevalt van schattig jong in Wildlands Emmen

Dieren

24 apr 2024, 13:00

In Wildlands Emmen is afgelopen maandagochtend rond 06:00 uur een giraffenjong geboren. Het gaat om een gezonde, Noordelijke giraf. Wat opvalt, is dat het jong een 'vraagtekenvlek' op de rechterschouder heeft, dezelfde soort vlek als haar moeder.

Wildlands meldt dat de dierenarts het jong gecheckt heeft en dat het gaat om een merrie. Ze heeft de naam Nya gekregen en is het derde jong van moeder Ayana en giraffenhengst Bakari. Het park meldt ook dat het jong goed drinkt en de eerste dagen en nachten goed doorgekomen is.

Het park deelt de bovenstaande beelden van de bevalling van giraffenjong Nya.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.