Terug

Volg Hart van Nederland

Ernstig vermagerde dode hond gevonden in sporttas in Eemskanaal

Ernstig vermagerde dode hond gevonden in sporttas in Eemskanaal

Dieren

14 okt 2022, 12:10

In het Eemskanaal bij Delfzijl is woensdag een dode hond gevonden in een sporttas. Dat meldt de politie vrijdag.

De politie omschrijft de hond als een "ernstig vermagerd" teefje van een pitbullachtige soort. Ze is wit van kleur met een zwartkleurige vlek op de kont.

Louisa Martial Arts

De dode hond werd aangetroffen in een zwarte tas met witgrijze accenten van het merk Jako. Hierop stond een opdruk van 'Louisa Martial Arts'. Dat is een vechtschool met twee vestigingen in de provincie Groningen.

Mensen die meer weten over de hond, dan wel in combinatie met de sporttas, worden opgeroepen contact op te nemen met de politie.

Beeld: Politie Ommelanden Noord

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.