Terug

Volg Hart van Nederland

Dubbel pech voor aangereden hond in Valkenswaard

Dubbel pech voor aangereden hond in Valkenswaard

Dieren

8 sep 2022, 22:49

Op de Nieuwe Waalreseweg in Valkenswaard heeft donderdagavond een auto een loslopende hond aangereden. Het dier werd geraakt, maar desondanks zijn de hond en de bestuurder niet zwaargewond geraakt. Toch was het dubbel pech voor het diertje.

De viervoeter kwam na de aanrijding onder een graafmachine terecht die op de andere weghelft reed. Het beestje bleek losgeschoten te zijn en was hierdoor roekeloos de weg overgestoken.

De chauffeur van de graafmachine reed niet hard over de weg en zag de aanrijding voor zijn ogen gebeuren. Hij laat weten dat de bestuurder van de auto op tijd had geremd waardoor de hond juist voor de wielen kwam te liggen toen het voertuig tot stilstand kwam.

'Aanspreekbaar'

Vervolgens is het dier onder de graafmachine terecht gekomen. De omstanders hebben de hond laten liggen tot de dierenambulance arriveerde. Toen de dierenambulance arriveerde was het beestje “aanspreekbaar” en toonde het geen uiterlijk letsel. Het diertje is ter controle meegenomen door de dierenambulance. Het baasje mocht ook mee met de ambulance.

Beeld: SQ Vision

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.