Terug

Volg Hart van Nederland

Dierenbeul bindt vleugels van zwaan vast met ducttape

Dierenbeul bindt vleugels van zwaan vast met ducttape

Dieren

24 okt 2022, 22:06

In Alphen aan den Rijn heeft de dierenambulance zondag een zwaan gered. Zijn vleugels waren met ducttape aan zijn lijf vastgeplakt, zo meldt de dierenambulance op Facebook. Een dierenarts moest het dier bevrijden uit zijn benarde situatie.

Wie de vreselijke daad op zijn geweten heeft, is nog niet bekend. De zwaan heeft gelukkig niks gebroken en het gaat ondertussen beter met hem. Na een avondje op de opvang te hebben gezeten was het volgens de vrijwilligers wel duidelijk: hij kan terug de wildernis in. Maandag is hij op een rustig plekje vrijgelaten.

De dierenambulance Alphen aan den Rijn doet wel een oproep aan mensen die meer weten. "Als u iets heeft gezien of tips heeft, stellen wij het heel erg op prijs als u deze wilt melden bij de dierenpolitie." Dat kan via het nummer 114.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.