Terug

Volg Hart van Nederland

Cyriel filmt rennende wolf midden op de weg: 'Hoe kan dit overdag?'

Dieren

11 jan 2023, 16:47

Cyriel Niessen uit Arensgenhout zat met zijn vrouw in de auto toen hij plots op de akker naast zich een wolf zag rennen. "Dit moet ik filmen, dacht ik. Want dit gelooft niemand", vertelt hij aan Hart van Nederland. Hij kon zijn ogen niet geloven. "Hoe kan dit overdag? Dat maakt het spannend."

Bekijk hierboven de beelden van de rennende wolf.

Niet bang

Natuurlijk kent hij de verhalen over de schade die de gemiddelde wolf kan aanrichten. Cyriel en zijn vrouw hebben zelf een paardenpension, met paarden en andere dieren. Hij is niet heel bang dat de wolf een bezoekje brengt aan zijn pension en korte metten maakt met zijn dieren. "We hebben kleinvee, we hebben honden, je denkt wel even; heeft dat invloed op ons of niet?"

Beeld: Cyriel Niessen

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.