Terug

Volg Hart van Nederland

Cavia's 'weggegooid en natgeregend' op dijk: 'Heel verdrietig'

Dieren

27 feb 2024, 20:31

In de berm van de Maasdijk in het Brabantse dorp Veen zijn twee cavia's gevonden. Dierenambulance Altena, die de diertjes heeft gered, gaat ervanuit dat de cavia's zijn "weggegooid" door hun baasje.

De cavia's hadden het koud en waren ook helemaal "natgeregend", zo beschrijft de dierenambulance op Facebook. De dieren zijn overgebracht naar het asiel in Gorinchem. "Nu zitten we er weer lekker warmpjes bij maar zijn heel verdrietig", schrijft de dierenambulance vanuit het oogpunt van de cavia's.

De dieren moeten het volgens de ambulance "een hele nare ervaring" hebben gevonden. Ze schrijven te hopen dat het baasje "nooit meer huisdiertjes neemt".

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.