Terug

Volg Hart van Nederland

Inbreekster geniet van kop koffie tijdens insluiping in Roosendaal

Inbreekster geniet van kop koffie tijdens insluiping in Roosendaal

112

7 dec 2020, 15:56

Een 30-jarige vrouw uit het Brabantse Roosendaal is zondag aangehouden tijdens een woninginbraak aan de Wilhelminastraat in haar woonplaats. Ze werd betrapt nadat ze binnen een kopje koffie voor zichzelf had gezet. De bewoners kwamen rond 17.30 uur thuis en troffen in hun huis de onbekende vrouw. Ze schakelden meteen de politie in. Toevallig reed er op dat moment net een surveillerende politieauto in de straat. Agenten hebben de inbreekster ter plekke aangehouden en meegenomen naar het bureau voor verhoor. "Deze vrouw voelde zich zo thuis in huis dat ze zelfs koffie voor zichzelf had gezet", aldus de Roosendaalse politie op Twitter. https://twitter.com/Politie\_Rdaal/status/1335931408867598337

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.