Terug

Volg Hart van Nederland

'De mooiste dag' voor mensen met beperking

'De mooiste dag' voor mensen met beperking

nieuws

5 juli 2017, 18:05

Meer deelnemers dan ooit woensdag bij 'De mooiste dag’ in Kampen. Ruim 250 motoren worden ingezet om mensen met een lichamelijke en/ of geestelijke beperking een onvergetelijke dag te geven. Elke motorrijder wordt aan iemand gekoppeld en samen maken ze een toertocht. Jaarlijks is het animo aan vrijwilligers enorm en moeten er zelfs mensen op de wachtlijst geplaatst worden. De motorrijders rijden met degene die aan hen gekoppeld is naar het Kuinre Bos waar volop genoten kan worden van de muziek van Stef Ekkel en het IJsselduo. http://www.kijk.nl/video/y1A4QDGVaFb0?autoplay=0

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.