Terug

Volg Hart van Nederland

Dappere avonturiers kamperen op en aan de Euromast

nieuws

7 juli 2018, 23:11

Zeven dappere avonturiers gaan zondagnacht de uitdaging aan om te kamperen op en aan de Euromast. Dit in het kader van Camp the Night, waar op 122 locaties verspreid door Nederland op bijzondere plekken gekampeerd kan worden. Camp the Night wordt dit jaar voor de tweede keer georganiseerd door Campspace, een start-up die gelooft dat kamperen meer is dan een mega camping met animatieteam. Tijdens Camp the Night kan er gekampeerd worden op een aantal bijzondere locaties. Zoals op het historische forteiland Pampus, of bij een drive-in bioscoop middenin de bossen van de gemeente Elp. Maar er kan niet alleen gekampeerd worden op bijzondere plekken. Voor de eerste keer dit jaar kan je ook je tentje opzetten in de achtertuin van mensen, mits ze zich hiervoor hebben aangemeld natuurlijk. Voor een aantal kampeerders was dit toch ietwat gewoontjes, zij worden zondagochtend wakker met een spectaculair uitzicht over Rotterdam.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.