Terug

Volg Hart van Nederland

Carnavalsvereniging gedupeerd door drugslab

Carnavalsvereniging gedupeerd door drugslab

112

24 feb 2017, 17:35

Carnavalsvereniging de Lolmakers uit Leende balen als een stekker. De vondst van een groot drugslab vlakbij de loods waar ze aan hun praalwagen werken, dreigt hun carnaval te verpesten. Het drugslab werd aangetroffen op een boerderij, waar ook hun loods staat. De ontmanteling van het enorme lab gaat lang duren en tot die tijd mogen ze het terrein niet betreden. Ze waren net bezig om de praalwagen af te schilderen, toen de inval plaats vond.

Verbijsterd De familie die oin de boerderij woont, een vader, moeder en hun zoon, zijn opgepakt. De leden van de carnavalsvereniging kennen de familie heel goed en zijn dan ook verbijsterd over het drugslab. De loods huurden ze nota bene van de familie, die ook in het dorp goed bekend stond.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.