Terug

Volg Hart van Nederland

Politie zoekt naar camerabeelden van schietpartij in Vaals

Politie zoekt naar camerabeelden van schietpartij in Vaals

112

6 dec 2020, 15:14

De politie hoopt op basis van camerabeelden te achterhalen wat er gebeurd is tijdens een schietincident zaterdag in Vaals, waarbij twee betrokken verdachten gewond zijn geraakt. Het gaat om een 21-jarige man uit Heerlen en een 28-jarige man uit Duitsland, die naar het ziekenhuis zijn gebracht. De politie meldt zondag dat naast die twee verdachten nog drie Duitsers van 22, 26 en 31 jaar zijn aangehouden.

Achtervolging

Het schietincident vond plaats in de Bosstraat in de Limburgse grensplaats. Volgens de politie lijkt het erop dat er voorafgaand aan de schietpartij een achtervolging heeft plaatsgevonden. Hierbij waren twee BMW's van de verdachten bij betrokken. De achtervolging zou zich onder andere in de Ceresstraat en Bosstraat in die plaats hebben afgespeeld. Vanuit de twee auto's is op elkaar geschoten. Die straten werden daarom zaterdag enige tijd afgesloten voor onderzoek en er zijn sporen veiliggesteld. De politie hoopt door beelden van camera’s die bij woningen hangen, bewakingsbeelden, dashcams of met de telefoon gemaakte beelden de toedracht te kunnen reconstrueren. Lees ook: Twee gewonden en vijf aanhoudingen bij schietincident Vaals ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.