Terug

Volg Hart van Nederland

Boswachters willen volgend jaar meevaren op Amsterdamse Pride

Boswachters willen volgend jaar meevaren op Amsterdamse Pride

nieuws

2 aug 2019, 22:07

Boswachter Lydie van Santen van Staatsbosbeheer is al flink bij haar collega's aan het lobbyen om volgend jaar mee te kunnen varen op de Amsterdamse Pride. Op Twitter probeert ze met #rozeboswachter zoveel mogelijk collega's enthousiast te maken. "Een boot waar groene beroepen zijn vertegenwoordigd, waaronder boswachters, lijkt me fantastisch." Lydie vindt al langere tijd dat er vanuit de groene sector meer aandacht voor het thema mag komen. "We hebben toch een publieke functie dus daar moeten we gebruik van maken. Ik heb al meer collega's enthousiast kunnen maken dus nu moeten we ons plan aan de kantinetafel verder uitwerken." https://twitter.com/BoswachterLydie/status/1157355518102519808?s=20 Of de boot er daadwerkelijk komt is nog even de vraag. Lydia gaat in ieder geval haar uiterste best doen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.