Terug

Volg Hart van Nederland

BN'ers scharen zich massaal achter Marokkaans elftal

Sport

14 juni 2018, 12:50

Humberto Tan, Johhny de Mol en Jandino Asporaat, het is slechts een kleine selectie van bekende Nederlanders die de afgelopen dagen hun liefde hebben betuigd voor het Marokkaanse elftal. Nu Nederland niet in actie komt op het Wereldkampioenschap in Rusland wordt er druk gezocht voor een land om aan te moedigen. Zo zegt Johhny de Mol in het Marokkaans: ''Hallo lieve broeders! Ik wens jullie veel geluk en plezier tijdens het WK Kom op! We kiezen voor Marokko Jij bent mijn ogen, jij zit in mijn hart''. En Johhny is niet de enige die een paar woordjes over de grens spreekt. Ook Nederlandse (oud)-voetballers hebben een goed woordje over voor team Marokko. Zo heeft Wesley Sneijder ook een filmpje opgenomen waarin hij Marokko succes wenst in Rusland. Ook Ruud van Nistelrooy heeft wel zin in een Noord-Afrikaans feestje. En wat te denken van Patrick Kluivert. Ook hij ziet graag dat het Marokkaanse elftal het ver gaat schoppen in het toernooi. En als klapper op de vuurpijl heeft ook Louis van Gaal zijn keuze gemaakt over welk(e) team(s) hij gaat aanmoedigen op het WK.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.