Terug

Volg Hart van Nederland

Blauwalg zaait dood en verderf in Heemskerk: 124 dode watervogels geruimd

Blauwalg zaait dood en verderf in Heemskerk: 124 dode watervogels geruimd

Dieren

1 sep 2019, 15:23

De dierenambulance Kennemerland heeft in het Noord-Hollandse Heemskerk over een periode van twee dagen in totaal 124 dode watervogels geruimd uit een vijver. In de speciaal voor watervogels aangelegde vijver heeft zich blauwalg gevormd, schrijft de dierenambulance op Facebook. De blauwalg kon ontstaan door een combinatie van stilstaand water en het zeer warme weer. De overleden watervogels zijn vooral eenden, maar er zaten ook meeuwen en meerkoeten tussen. ANP Beeld: Facebook (Dierenambulance Kennemerland)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.