Terug

Volg Hart van Nederland

Belgische prins carnaval afgezet vanwege wietplantage

Belgische prins carnaval afgezet vanwege wietplantage

112

19 feb 2019, 17:09

De carnavalsvereniging De Kezelzekskes in het Belgische Rotem viert het feest dit jaar zonder de traditionele prins. De net gekozen oude prins werd namelijk door de politie opgepakt omdat hij een wietplantage exploiteerde in zijn ouderlijk huis. De vereniging besloot hem na spoedberaad af te zetten en de jaarlijkse optocht dan maar zonder prins te doen. De 31-jarige ex-prins bleek in het huis van zijn ouders 400 oogstrijpe planten te hebben staan en ongeveer 300 stekjes. Bij de politieoperatie werden in totaal vier mensen gearresteerd en drie plantages ontmanteld. Lees ook: Gratis indianenpakken bij Nijmeegse feestwinkel, eigenaar vindt het niet racistisch De Kezelzekskes zeggen zich op 10 maart bij de optocht door Rotem op de jeugdprins en prinses te richten. ANP (archieffoto) NB. Wij hebben bij het plaatsen van dit bericht op 19 februari jl. een carnavalsfoto gebruikt waarop personen afgebeeld waren die geen verband hielden met de inhoud van het bericht. Ter voorkoming van misverstanden hebben wij de foto vervangen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.