Terug

Volg Hart van Nederland

Auto's raken zwaar beschadigd nadat automobilist bankstel verliest op A58

112

10 dec 2020, 09:47

Een bizar incident op de A58 bij de afslag naar Moergestel woensdagavond. Daar knalden rond 23.10 uur verschillende automobilisten op een bankstel. Bij het ongeluk raakte niemand gewond, maar de schade aan de voertuigen was groot. Een automobilist had het bankstel iets na elf uur verloren en zou vervolgens zijn doorgereden. Het is onbekend hoe de eigenaar van het bankstel het meubelstuk is verloren. Het onverwachte obstakel lag net voor de afslag Moergestel, in de richting Eindhoven.

Met de schrik vrij

Eén van de auto's belandde door de klap met het bankstel in een slip en kwam tegen de vangrail tot stilstand. De andere twee voertuigen reden vervolgens over de brokstukken van het zitmeubel heen. Bij het ongeluk kwamen alle inzittenden met de schrik vrij. Twee auto's waren zo beschadigd dat ze moesten worden getakeld. Eén rijstrook van de A58 werd afgesloten voor verkeer. Inmiddels is de gehele weg weer open. Beeld: SQ Vision

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.