Terug

Volg Hart van Nederland

Automobilist volgt navigatie blind en belandt op trambaan in Den Haag

Automobilist volgt navigatie blind en belandt op trambaan in Den Haag

112

7 dec 2020, 10:30

Een automobilist in Den Haag is zondagavond gestrand op een trambaan, omdat hij het navigatiesysteem niet helemaal goed had begrepen. Ter hoogte van tramhalte Wouwermanstraat gaf de navigatie aan dat de man rechtsaf moest slaan, de Parallelweg op. Maar de bestuurder lette niet goed op en nam de trambaan, parallel aan de weg. Hij kwam even verderop op de rails tot stilstand en kon geen kant meer op. Het tramverkeer is enige tijd gestremd geweest. Nadat een berger de auto van het spoor had gehaald, konden de trams 9, 11 en 12 weer rijden. Lees ook: Wegenwachter ontfermt zich over kinderen na ongeluk op snelweg Beeld: District 8

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.