Terug

Volg Hart van Nederland

Albert Heijn heeft 'komende dagen' nodig om lege schappen te vullen na staking

nieuws

8 mei 2023, 13:05

Albert Heijn heeft "de komende dagen" nog nodig om de schappen in de supermarkten weer volledig te vullen. De medewerkers van de keten begonnen donderdag weer met de bevoorrading na dagen van staking, maar dat is nog niet volledig gelukt. "De komende dagen wordt hier dus nog hard aan gewerkt", laat een woordvoerster weten.

Albert Heijn meldde donderdag nog dat het bevoorraden van de winkels "wel enkele dagen" zou duren. Maar ook nu valt het nog op dat niet alle schappen al zijn bijgevuld.

De supermarktketen kon donderdag weer verder met de bevoorrading van winkels nadat vakbonden hun stakingen bij de distributiecentra hadden opgeschort. De keten en de bonden kwamen een nieuwe gespreksronde overeen, die maandag om 11.00 uur is begonnen. De partijen hopen er snel uit te komen, maar hebben nog geen idee wanneer dat zal zijn.

De Albert Heijn voorspelde van tevoren al dat er als gevolg van de staking lege schappen zouden ontstaan:

Albert Heijn waarschuwt voor lege schappen door stakingen distributiecentra
2:16
Albert Heijn waarschuwt voor lege schappen door stakingen distributiecentra

Bovenstaand item was eerder te zien bij Hart van Nederland.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.