Terug

Volg Hart van Nederland

Al heel veel geld opgehaald voor mooi afscheid Orlando Boldewijn

Al heel veel geld opgehaald voor mooi afscheid Orlando Boldewijn

112

2 mrt 2018, 13:41

Vrienden van Orlando Boldewijn, de jongen die dood werd gevonden in de Haagse wijk Ypenburg, hebben al meer dan 35.000 euro ingezameld om hem 'het beste afscheid ooit' te geven. Het bedrag is bijeengebracht door ruim 1740 donateurs, zo is te zien op de crowdfunding-pagina Geef.nl. Lees ook: Vrienden van Orlando Boldewijn houden inzameling voor mooi afscheid De initiatiefnemers hadden 33.000 euro als streefbedrag. Met het geld willen ze een begrafenis met veel muziek regelen, een kist, een grafsteen en een feest voor iedereen die Orlando kende.

Nog geen verdachte

De politie heeft nog geen idee wat er is gebeurd in de laatste uren van Orlando. Het lichaam van de zeventienjarige jongen, die ruim een week vermist was, werd maandag in het water gevonden in Ypenburg. Hij had een afspraak via een dating-app en kwam daarna niet meer thuis. Er is volgens de politie nog geen verdachte in beeld. Lees ook: Klasgenoten overleden Orlando (17): ‘Als je hem zag, dan straalde je’ Om meer duidelijkheid over zijn dood te krijgen deelt de politie flyers uit in de omgeving en zijn zogenoemde stoepborden neergezet, waarmee getuigen wordt gevraagd zich te melden. In totaal zijn er tot nu toe veertig tips binnengekomen. ANP/Redactie

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.