Terug

Volg Hart van Nederland

Agent in Rotterdam neergemept door lid overlastgevende trouwstoet

112

30 aug 2019, 17:38

Een deelnemer van een trouwstoet die voor veel overlast zorgde heeft een agent neergeslagen. De agent is aanspreekbaar en is ter plaatse nagekeken in een ambulance. De agenten kwamen af op meldingen van de overlastgevende stoet. De klachten gingen over onnodig toeteren en gevaarlijk rijgedrag, maar ook over bruiloftsgasten die op autodaken zaten en het andere verkeer tegenhielden. Toen agenten de feestgangers op de Maasboulevard wilden aanspreken, gingen ze ervandoor. Op de Westzeedijk werd de stoet alsnog gestopt. Eén van de deelnemers kwam op agressieve wijze verhaal halen en werd vervolgens aangehouden. Daarop sloeg een ander lid van de stoet de agent tegen de grond. De twee gingen er vervolgens vandoor. Alleen de man die de agent sloeg is nog spoorloos, de ander is inmiddels aangehouden. https://www.facebook.com/ruud.stork/videos/10217817879070509/ [gallery ids="1173665,1173666,1173667,1173668"]

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.