Terug

Volg Hart van Nederland

12-jarige verraadt geheim van Afrojack

12-jarige verraadt geheim van Afrojack

nieuws

19 feb 2017, 23:02

De wereldberoemde Nederlandse dj Afrojack draait zondag in Spijkenisse voor een uitzonderlijk jong publiek. Speelparadijs Monkey Town zal het decor vormen waar zo'n 1200 kinderen tot 12 jaar naar zijn draaikunsten komen luisteren. Dat doet hij in het kader van Muziekids, waar de opbrengst naartoe gaat. Met dit project worden kinderen die in ziekenhuizen moeten verblijven, in contact gebracht met muziek. Afrojack grijpt meteen ook de kans aan om zijn label Wall Recordings onder de aandacht te brengen. Met dit platform geeft hij jonge talenten de kans om op te treden. Zo ook de 12-jarige Thijs Buizert die onder zijn hoede een setje mag draaien op dit feest.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.