Terug

Volg Hart van Nederland

72 knaagdieren van stichting Flappus eindelijk naar nieuw onderkomen

Dieren

19 jan 2019, 21:20

De 72 knaagdieren van stichting Flappus uit Zwolle zijn zaterdag naar een nieuw onderkomen verhuisd. De beestjes kunnen daar in alle rust en op een ruimere plek aansterken. Eigenaar van Flappus, Carl Withaar, deed eerder zijn verhaal in Hart van Nederland. Hij vroeg toen om donaties om al zijn opgevangen konijntjes medische hulp te kunnen bieden. Sinds die oproep in onze uitzending werd hij overstelpt met donaties. Zowel geld als wat lekkers om te knagen voor de konijnen stroomden toen binnen. Lees ook: Dierenvriend kan konijnen helpen dankzij gulle gevers Zijn ultieme droom, om de knaagdieren ook een beter verblijf te kunnen geven, is nu dus ook uitgekomen. Hart van Nederland was uiteraard aanwezig bij de feestelijke opening.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.