112

Vermiste Bo (16) uit Alphen aan den Rijn meerdere keren gezien in Utrecht

De vermiste 16-jarige Bo uit Alphen aan den Rijn is in de laatste dagen meerdere keren gezien in Utrecht. Vorige week werd ze na een schoolreisje als vermist opgegeven, waarop de politie een Vermist kind Alert uitbracht.

De politie maakt zich zorgen omdat ze niet precies weten waar ze verblijft en slaapt.

Bo werd dinsdagavond voor het laatst gezien op het station van Alphen aan den Rijn. Donderdag werd ze gezien op Utrecht Centraal en sindsdien hebben meerdere mensen haar in Utrecht gezien. De politie komt graag in contact met Bo. “Als iemand iets weet of haar ziet, laat het ons dan weten”, roept een woordvoerder van de politie op.

Lees ook: Politie maakt zich grote zorgen om vermiste Bo (16) uit Alphen

Vermist Kind Alert

De politie brengt zo’n twintig keer per jaar een Vermist Kind Alert uit. Dit wordt alleen gedaan als de zorgen om een vermist kind zeer groot zijn maar de politie niet verwacht dat het kind in levensgevaar is. Als dat laatste wel het geval is, dan wordt een Ambert Alert uitgebracht. Dit gebeurt 1 tot 2 keer per jaar.

Bo is 1.85 meter lang en heeft donkerblond haar en groen/bruine ogen. Toen ze voor het laatst werd gezien droeg ze een kort roze jasje, met daaronder een wit t-shirt en een grijze legging. Daarnaast had ze een bruine tas met hengels bij zich.

Mensen die meer weten over haar vermissing worden opgeroepen contact op te nemen met de politie via 0800-6070.

Foto: Politie