112

Politie maakt zich grote zorgen om vermiste Bo (16) uit Alphen

De politie heeft een Vermist Kind Alert uitgebracht voor Bouit Alphen aan den Rijn. Het 16-jarige meisje wordt sinds maandag vermist. De politie maakt zich zeer grote zorgen omdat totaal onduidelijk is waar Bo is.

De politie brengt zo’n twintig keer per jaar een Vermist Kind Alert uit. Dit wordt alleen gedaan als de zorgen om een vermist kind zeer groot zijn maar de politie niet verwacht dat het kind in levensgevaar is. Als dat laatste wel het geval is, dan wordt een Ambert Alert uitgebracht. Dit gebeurt 1 tot 2 keer per jaar.

Woensdag publiceerde de politie een eerste oproep over de vermissing van Bo. Donderdag volgde de opschaling naar Vermist Kind Alert.

Informatie en Signalement Bo de Graaf

Bo is dinsdag na een schoolreis verdwenen. Volgens de politie is ze voor het laatst gezien op Utrecht Centraal Station. Bo is 1.85 meter lang en heeft donkerblond haar en groen/bruine ogen. Toen ze voor het laatst werd gezien droeg ze een kort roze jasje, met daaronder een wit t-shirt en een grijze legging. Daarnaast had ze een bruine tas met hengels bij zich.

Mensen die meer weten over haar vermissing worden opgeroepen contact op te nemen met de politie via 0800-6070.