112

Vader (44) en dochter (4) die omkwamen bij ongeluk in Duitsland volgende week begraven

De vader en zijn 4-jarige dochtertje die afgelopen weekend omkwamen bij het ernstige ongeluk op de Duitse A8, worden volgende week begraven. Dat laat uitvaartverzorger Simone Beijer weten.

Theo, zijn vrouw Manon en hun kinderen Yara, Sanne en Jordi uit Scherpenzeel raakten waren afgelopen zondag op weg naar Kroatië, toen het ‘s ochtends vreselijk misging op de Duitse snelweg. Het busje waarin zij zaten raakte van de weg en botste tegen een boom.

Lees ook: Vader (44) en dochter (4) overleden na ongeluk op Duitse snelweg A8

Bij het ongeluk kwamen de 44-jarige Theo en dochter Yara (4) om het leven. Moeder Manon (39) ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis, hun 12-jarige dochter is stabiel en de jongste zoon (11) bleef zo goed al ongedeerd.

Veel impact

De impact van het tragische ongeluk is groot in Scherpenzeel. Buren die de jongste zoon opvangen krijgen hulp van instanties, maar de klap is niet te bevatten. Beijer benadrukt dat het gezin blij is met alle steun en graag met rust gelaten wil worden.

De uitvaart vindt plaats op 9 augustus in Scherpenzeel. “Iedereen die de familie een warm hart toedraagt is welkom om deze dienst bij te wonen”, schrijft Beijer. Na de uitvaart wordt er in een stille tocht naar de begraafplaats gelopen. Er is een condoleanceregister geopend waar iedereen een boodschap of herinnering kan delen.