Gallyon van Vessem presenteert vanavond haar laatste Hart van Nederland

Vandaag presenteert Gallyon van Vessem voor het laatst Hart van Nederland. In 1995 vormde Gallyon samen met Milika Peterzon het eerste presentatieduo van Hart van Nederland op SBS6. In 1997 verliet ze SBS6 waar ze in 2004 terugkeerde om de afgelopen vijftien jaar weer Hart van Nederland te presenteren.

Van 2006 tot en met 2012 was ze ook een van de vaste gezichten van Shownieuws. Gallyons afscheid als presentatrice van Hart van Nederland hangt samen met toekomstige aanpassingen in het programma. SBS6 is Gallyon dankbaar voor haar onafgebroken inzet en betrokkenheid.
Lees ook: Presentatrice Gallyon van Vessem vertrekt eind deze maand bij Hart van Nederland 

Gallyon vertelde eerder over haar afscheid. “Ik heb de afgelopen 16 jaar met ongelofelijk veel plezier en liefde bij een van de meest gewaardeerde nieuwsprogramma’s van Nederland gewerkt. Ook heb ik met veel passie programma’s als Actienieuws, Stem van Nederland en Team Vermissingen gemaakt en gepresenteerd. Daar ben ik trots op. Het programma Hart van Nederland gaat een nieuwe fase in. Helaas heb ik daar geen rol in en dat vind ik jammer. Ik wens mijn mede-presentatoren, redactieleden en alle andere collega’s veel succes. Ik zie de toekomst met vertrouwen tegemoet.”