Eerste tickets Formule 1 in Zandvoort staan al op Marktplaats

De tickets voor de Formule 1 Grand Prix in Zandvoort in 2020 zijn nog maar net toegewezen, of de eerste toegangsbewijzen worden al online aangeboden tegen torenhoge prijzen. Op Marktplaats worden al kaarten aangeboden tegen prijzen tot ruim 1600 euro.

Ondanks dat er duidelijk op de website van de organisatie staat dat het een risico is om tickets door te verkopen, wagen een aantal het er toch op. Zo worden er zelfs al passe partouts voor de komende drie jaar verkocht. De prijzen gaan tot in de duizenden euro’s.

Lees ook: Spanning bij F1-fans: heb je tickets voor Zandvoort of niet?

Volgens de organisatie van de Dutch Grand Prix in Zandvoort lopen doorverkopers het risico dat de tickets ongeldig worden gemaakt. Bezoekers die toch van hun tickets af willen kunnen ze aanbieden op officiële platforms. Er wordt later nog een ‘reseller’ aangewezen waar kaarten kunnen worden doorverkocht.

Lees ook: Ruim 1 miljoen aanvragen voor tickets F1 Zandvoort 2020

Vandaag kregen de racefans die eerder tickets hadden aangevraagd voor de Formule 1 in Zandvoort te horen of ze ook daadwerkelijk kaarten kregen toegewezen. Er waren er ruim een miljoen aangevraagd, terwijl er per dag plek is voor 105.000 mensen op het evenement.

Foto: ANP