Sport

Spanning bij F1-fans: heb je tickets voor Zandvoort of niet?

Het uur van de waarheid voor Formule 1-fans die een kaartje voor de Grand Prix van Zandvoort hebben aangevraagd is eindelijk aangebroken. Tussen nu en begin van de middag horen de racefans of ze een daadwerkelijk een ticket kunnen bestellen of achter het net hebben gevist.

Heb je kaarten kunnen bemachtigen en ben je dolblij? Of heb je juist achter het net gevist? We komen graag met je in contact. Laat het ons weten en stuur een mailtje naar hart@sbs.nl.

Volgens een woordvoerder van Circuit Zandvoort worden de eerste mailtjes rond 10.00 uur verzonden en zou iedereen rond het middaguur bericht moeten hebben. Het aantal aangevraagde kaarten overschrijdt ver de capaciteit van het circuit. Eerder werd bekend dat er ruim een miljoen kaarten zijn aangevraagd voor het raceweekend volgend jaar. Er kunnen per dag ‘maar’ 105.000 bezoekers naar het circuit komen.

Ben jij de gelukkige die kaarten heeft? Op woensdag 24 juli krijg je een betaallink toegestuurd. Binnen vijf werkdagen moet deze betaald zijn.