Politiek

Politie met man en macht op zoek naar busje fatale aanrijding Pinkpop

De politie van Limburg is nog steeds op zoek naar het witte busje dat betrokken was bij de fatale aanrijding bij het Pinkpop-terrein maandagochtend. “Direct na de aanrijding heeft de politie al via Burgernet een oproep gedaan om mee uit te kijken naar dit voertuig. Getuigen die zich nog niet hebben gemeld of die meer informatie over dit busje hebben, worden verzocht om met de politie contact op te nemen via 0900-8844.”

Lees ook: Dode en gewonden bij aanrijding op Pinkpop, bestuurder doorgereden

Het technisch onderzoek is nog gaande. Een politiehelikopter is ingezet om overzichtsfoto’s te maken. De weg blijft voorlopig nog afgesloten voor doorgaand verkeer.

Lees ook: Organisatie Pinkpop diep geschokt na fatale aanrijding
Lees ook: Burgemeester Landgraaf bezoekt plek fatale aanrijding Pinkpop

Bezoekers van de Pinkpop camping B kunnen daarom geen gebruikmaken van de uitgang aan de Mensheggerweg, meldt de politie. “De organisatie zal hen helpen om de camping veilig te verlaten vandaag. De uitgang van Pinkpop camping B aan de Einsteinstraat kan wel worden gebruikt. De pendelbussen zijn ook beschikbaar bij de uitgang aan de Einsteinstraat. Op de parkeerplaats van Mondo Verde wordt een Kiss & Ride locatie ingericht.”

Noodnummer

De gemeente Landgraaf heeft een noodnummer ingesteld voor mensen die vragen hebben naar aanleiding van de aanrijding in de buurt van het festivalterrein. Mensen met vragen kunnen dit callcenter bereiken op 0251-260960.

LEES HIER ALLES OVER HET FATALE ONGELUK BIJ PINKPOP

Redactie/ANP
Beeld: Track88