Terug

Volg Hart van Nederland

Meer dan duizend kilo coke gevonden in rolkoffers tussen haarproducten

Meer dan duizend kilo coke gevonden in rolkoffers tussen haarproducten

112

1 dec 2020, 14:41

De douane heeft maandag in de haven van Rotterdam 1.050 kilo cocaïne gevonden in een container met haarproducten. Het Openbaar Ministerie (OM) schat de straatwaarde van de drugs op ruim 78 miljoen euro. De haarproducten waren bestemd voor een bedrijf in Nijmegen, dat volgens justitie niets met de smokkel te maken lijkt te hebben. De container was afkomstig uit de Verenigde Staten en kwam binnen met een zeeschip vanuit de Dominicaanse Republiek. Lees ook: Vijftig kilo cocaïne spoelt aan op het strand bij Zoutelande Uit onderzoek is volgens het OM gebleken dat de lading in Panama werd overgeladen op het schip waarmee het in de Rotterdamse haven arriveerde. De partij cocaïne werd verspreid gevonden in tientallen rolkoffers in de container. De drugs zijn inmiddels vernietigd. Foto: Openbaar Ministerie

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.