Terug

Volg Hart van Nederland

Vermiste puppy uit Parijs gevonden voor paleis van de koning in Den Haag

Dieren

14 sep 2023, 19:57

Een puppy uit Parijs heeft de reis van haar leven erop zitten. Terwijl haar baasje een week lang in de stress zat omdat haar hondje nergens te vinden was, was Roxy onderweg naar het woonpaleis van onze koning.

"Het hondje is gevonden op een hele drukke weg, de Bezuidenhoutseweg in Den Haag", vertelt John Buijs van de dierenambulance. "Ze hield het verkeer op. Mensen hebben de hond kunnen aanlijnen, want ze was in paniek." Ze belden de dierenambulance, die vervolgens het het hondje hebben opgehaald.

Franse pup

Toen de dierenambulance de chip van de puppy checkte, stond ze een grote verrassing te wachten. Die stond niet geregistreerd in Nederland, maar in Frankrijk. "In eerste instantie was die niet te traceren, maar na wat onderzoek bij ons in de meldkamer bleek dat de eigenaar in Parijs woont. Ze was al zeven dagen als vermist opgegeven."

Of ze het hondje naar Parijs brengen of dat de eigenaar haar hier komt halen, weten ze nog niet. Het is wel duidelijk dat de puppy een genot is om te verzorgen. "We gaan haar hier lekker verwennen en lekker wat aandacht geven. Ze is heel lief", lacht Buijs terwijl Roxy op hem blijft springen en zijn gezicht likt.

"Dan kan ze weer terug naar haar veilige, liefdevolle mand. Ze heeft een groot avontuur achter de rug."

Beeld: Regio 15

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.