Terug

Volg Hart van Nederland

Uitgemergelde valkparkiet gedumpt en overleden, politie zoekt baasje

Uitgemergelde valkparkiet gedumpt en overleden, politie zoekt baasje

Dieren

30 dec 2022, 13:07

Op kerstavond is de vrede op aarde verstoord door een harteloze daad in Amsterdam. In de Leimuidenstraat werd een valkparkiet gedumpt, zonder eten en water en met zijn hok bij het vuilnis. De dierenambulance heeft de vogel meegenomen, maar het dier is uiteindelijk alsnog overleden.

De politie Amsterdam roept op om informatie te delen over de eigenaar of over personen die kunnen vertellen waar de valkparkiet vandaan komt. "De kerstgedachte was ver te zoeken bij de persoon die dit heeft gedaan", aldus de politie. Als je informatie hebt, neem dan contact op met de politie via 0900 8844.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.