Terug

Volg Hart van Nederland

Politie zoekt getuigen reddingsactie kat uit kanaal: kattenhater actief?

Dieren

10 mei 2023, 10:45

De politie in Lelystad is op zoek naar getuigen van een reddingsactie van een levende kat uit het Gelderse Diep. Dit gebeurde bij de Griend 41, ter hoogte van huisnummer 58. Tijdens die actie waren er twee vrouwen en een man in de buurt, die mogelijk iets meegekregen hebben.

Mochten deze personen inderdaad getuige zijn geweest maandagochtend rond 08.00 uur, dan kan het zijn dat ze waardevolle informatie hebben voor de politie. Dit kan de dienst dan weer helpen met het onderzoek. Dat schrijft regio-omroep Flevoland.

Kattenhater?

Er worden de laatste maanden vaker katten aangetroffen in het Gelders Diep, de teller staat inmiddels al op meer dan twintig dieren. Helaas waren die allemaal al dood. Het vermoeden is dan ook dat er een kattenhater actief is in de Flevolandse gemeente.

Foto ter illustratie

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.