Terug

Volg Hart van Nederland

Paardentrailer kantelt op A20, paard valt en raakt gewond

Dieren

12 feb 2023, 21:20

Op de A20 tussen het Kleinpolderplein en Rotterdam-Noord heeft zondagmiddag een paard gewond geraakt bij een verkeersincident. Een paardentrailer kantelde op de weg, waardoor het paard viel. Volgens het AD raakte het paard gewond aan één of meerdere benen.

Een dierenarts werd snel ter plaatse gestuurd om het dier te behandelen. Het paard kon na de verzorging worden vervoerd naar een nieuwe trailer. De bestuurder van de auto waaraan de trailer bevestigd was, bleef ongedeerd. Het is nog niet duidelijk wat precies de oorzaak was van de kanteling van de trailer.

Het ongeluk zorgde voor enige opstoppingen op de A20, en de politie was aanwezig om de trailer en het paard naar een veilige plek te vervoeren.

Beeld: Video Duivestein

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.