Terug

Volg Hart van Nederland

Kat gewond aan kopje na beschieting, politie zoekt getuigen

Kat gewond aan kopje na beschieting, politie zoekt getuigen

Dieren

21 aug 2023, 22:12

Een tragisch geval van dierenleed in Soest. Daar is een kat beschoten, mogelijk door iemand met een luchtbuks. Het dier heeft het voorval gelukkig overleefd maar is wel gewond geraakt. De politie in de Utrechtse plaats is niet over de actie te spreken en zoekt getuigen.

Het dier was al zes dagen vermist uit de omgeving van de Hofstedering toen het uiteindelijk zaterdagochtend thuis kwam. Gewond en al, helaas. De kat heeft een gat in zijn kopje, precies tussen de oogjes in.

Geschrokken

De politie heeft nu een oproep geplaatst op social media en vraagt getuigen om zich te melden. Dat kan via telefoonnummer 0900-8844. Ook hebben ze een foto van het beschoten diertje bij het bericht geplaatst.

Onder het facebookbericht staan vele boze reacties van geschrokken mensen. Een groot aantal van hen spreekt de hoop uit dat de dader of daders snel gepakt en gestraft zullen worden.

Beeld: Politie Soest

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.