Terug

Volg Hart van Nederland

ZIEN: Hond gered uit brandend huis in Helmond

ZIEN: Hond gered uit brandend huis in Helmond

Dieren

16 apr 2022, 09:24

Het is de nachtmerrie van ieder huisdierbaasje: je huis staat in brand, maar je dier zit er nog in. Precies dat scenario ontvouwde zich in de nacht van vrijdag op zaterdag in Helmond. De brandweer heeft daar een hond uit een brandende woning gered.

Nadat het beestje uit de brandende woning was gehaald, gaven spuitgasten de viervoeter tijdelijk extra zuurstof met ademlucht. Het dier is daarna op een brancard met dekens naar de dierenarts gebracht.

De brand is in korte tijd uitslaand geweest. Het volledige plafond is gesloopt om er zeker van te zijn dat de brand echt uit was. Hoe de brand is ontstaan en hoe het met de hond gaat is niet duidelijk.

Beeld: SQ Vision

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.