Terug

Volg Hart van Nederland

Brandweer redt ree uit benarde situatie bij sluisdeur in Weert

Dieren

11 mei 2023, 15:52

Een ree is donderdagochtend door de brandweer uit een sluisdeur in Weert gered. Medewerkers van de plantsoendienst zagen het dier en waarschuwde de brandweer.

Toen de brandweer eenmaal ter plaatse was, kostte het ze enige moeite om de ree te verlossen van zijn natte hoefjes. Het dier sprong namelijk het water in en liet zich niet zomaar vangen.

Uiteindelijk lukte het de brandweer om de ree toch te vangen vanuit een boot. Het dier is inmiddels vrijgelaten in een nabijgelegen bosgebied.

Beeld: Track '88

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.