Terug

Volg Hart van Nederland

Brandweer haalt dertien koeien uit de sloot in Zevenhoven

Dieren

13 mrt 2023, 11:15

Dertien koeien zijn in Zevenhoven in de plomp terechtgekomen, nadat de aanhanger waarin ze vervoerd werden kantelde en in het water bij de Hogedijk terechtkwam. De chauffeur hield het wel droog en bleef ongedeerd.

Meerdere brandweerkorpsen moesten eraan te pas komen om de koeien uit de sloot te halen. Ook een veearts kwam ter plaatse.

Alle koeien oké

De reddingsactie was een daverend succes: alle dertien koeien zijn heelhuids uit het water gehaald. De dieren zijn overgeladen en weggebracht.

Beeld: Video Duivestein

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.