Terug

Volg Hart van Nederland

Blaffende hond houdt hele buurt wakker in Middelburg, politie neemt hem mee naar het bureau

Blaffende hond houdt hele buurt wakker in Middelburg, politie neemt hem mee naar het bureau

Dieren

9 okt 2022, 12:53

De politie van Middelburg heeft in de nacht van zaterdag op zondag een hond meegenomen naar het politiebureau die de buurt wakker hield met zijn geblaf. Volgens agenten klaagden verschillende buren dat ze er niet van konden slapen.

Het "arme diertje" blafte omdat zijn baasje afwezig was, schrijven de wijkagenten in Middelburg op Instagram.

Voordeur opengebroken

Om bij de hond te komen, moesten de agenten de voordeur openbreken van het pand waarin het beestje zat. De agenten zeggen dat ze dat deden "omwille van de gezondheid van het dier en baasje". "Om uit te sluiten dat de bewoner niet onwel was geworden en de gezondheid van de hond goed was", leggen ze uit.

De eigenaar van de hond krijgt een bekeuring voor "nachtrumoer". Mocht de eigenaar het dier niet komen ophalen, dan wordt het de bureauhond van de Middelburgse wijkagenten, schrijven zij er met een knipogende smiley bij. "Aan aandacht komt hij/zij niet te kort bij ons", staat in het bericht bij een foto waarop te zien is dat de hond bij een agent op schoot zit.

ANP

Beeld: Instagram (wijkagenten_middelburg)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.