Terug

Volg Hart van Nederland

Besmeurde zwanen slaan hun vleugels weer uit

Besmeurde zwanen slaan hun vleugels weer uit

Dieren

5 aug 2017, 22:25

Een tiental besmeurde zwanen kan weer met een schoon verenpak de vrije natuur in. In totaal werden 29 met olie besmeurde zwanen binnengebracht bij opvang Vogelklas Karel Schot in Rotterdam. Na een periode van ‘ontstressen’ konden de dieren worden schoongemaakt. Dat was van levensbelang. Als olie in de veren blijft zitten kunnen de zwanen daar aan dood gaan. Zondag 16 juli werden de besmeurde zwanen aangetroffen in de Tweede Petroleumhaven in Rotterdam. De olie was vrijgekomen door een lek bij Kool Tankstorage.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.