Terug

Volg Hart van Nederland

Beknelde ransuil bevrijd uit benarde situatie in Den Haag

Dieren

27 mrt 2023, 20:05

Een beknelde ransuil is door de dierenambulance Den Haag bevrijd uit een benarde situatie. Het diertje zat vast onder een pijp in de tuin van een woning in de Van der Heimstraat.

In de tuin waren mensen bezig met werkzaamheden, totdat zij plotseling een uiltje onder een pijp zagen, meldt Regio15. Het beestje kon met geen mogelijkheid zichzelf bevrijden, dus is de dierenambulance ingeschakeld.

Zo werd het dier gered:

Beknelde uil bevrijd door dierenambulance in Den Haag
0:49
Beknelde uil bevrijd door dierenambulance in Den Haag

Een medewerker van de dierenambulance heeft de ransuil uiteindelijk bevrijd uit de vervelende situatie en overgebracht naar vogelopvang De Wulp

Regio15 / Hart van Nederland

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.