Terug

Volg Hart van Nederland

Spoedeisende hulp Zwolle weer open na storing, spoedpatiënten kunnen weer terecht

Spoedeisende hulp Zwolle weer open na storing, spoedpatiënten kunnen weer terecht

Milieu en Gezondheid

8 apr 2022, 12:47

De gedeeltelijke ICT-netwerkstoring in ziekenhuis Isala in Zwolle is weer opgelost. Door de storing waren de spoedeisende hulp en de eerste hartlonghulp gesloten en reden ambulances met patiënten naar andere ziekenhuizen in de regio. Het ziekenhuis laat weten dat spoedpatiënten er nu weer terechtkunnen.

Het netwerk is getest voordat de afdelingen weer opgestart werden. Patiënten die al in het ziekenhuis lagen, zijn uiteindelijk niet verplaatst naar een ander ziekenhuis. Wel zijn patiënten opgevangen door de spoedafdeling van het Isala in Meppel.

Noodscenario's

De operaties werden vrijdagochtend afgemaakt. Daarna stond het operatieprogramma stil, met uitzondering van de spoedoperaties. De afspraken op de poli gingen ook door.

"Dankzij onze noodscenario’s hebben wij altijd de veiligheid van onze patiënten kunnen waarborgen.", aldus het hospitaal op de eigen site.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.