Terug

Volg Hart van Nederland

Deze 11-jarige 'Moeder Teresa van Westland' helpt ieder die het nodig heeft

Milieu en Gezondheid

2 mei 2023, 23:48

De 11-jarige Cheyenne Bol uit Monster wordt nu al ‘De Moeder Teresa van Westland’ genoemd, en ondanks haar jonge leeftijd is daar verder geen woord van gelogen. Bijna al haar vrije tijd besteedt ze aan kinderen en ouderen die het moeilijk hebben. Voor de tiener is dan ook niets te veel gevraagd en organiseert zij met liefde een speciale dag in Wateringen voor zo'n tachtig zieke kinderen en hun ouders.

Cheyenne weet vanaf jongs af aan hoe het is om op te groeien met kinderen die ziek zijn. Haar drive om goed te doen voor zieken en kwetsbaren komt dan ook deels van haar jongere broertje, die in zijn eerste levensjaar lange tijd in het ziekenhuis heeft gelegen. Cheyenne heeft van dichtbij gezien dat het voor veel kinderen en ouders zwaar kan zijn en om die reden zet ze zich met passie in voor gezinnen die een zware tijd achter de rug hebben of juist nu moeten doorstaan.

Vrijwilligers en sponsoren

Het evenement draait op vrijwilligers die een hoop activiteiten hebben mogelijk gemaakt voor ouders en hun kinderen. Zo is er een kapper en beautysalon geregeld die in de indoorspeelhal gratis behandelingen geeft en ouders voorziet van een gratis wellness-behandeling om even hun zorgen te doen vergeten.

Met de verkoop van zelfgemaakte armbandjes, gemaakt door Cheyenne, en lokale sponsors wordt deze speciale dag bekostigd:

Cheyenne (11) organiseert speciaal evenement voor tachtig ernstig zieke kinderen
2:21
Cheyenne (11) organiseert speciaal evenement voor tachtig ernstig zieke kinderen

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.