Terug

Volg Hart van Nederland

Weer geen treinen rond Schiphol

Verkeer

27 jan 2024, 15:29

De treinen van en naar Schiphol gaan weer rijden, vanaf ongeveer 18.30 uur weer volgens de normale dienstregeling. Het treinverkeer rond de luchthaven kwam halverwege de middag volledig stil te liggen door een aanrijding.

Er reden al minder treinen door werkzaamheden, waardoor er na het ongeluk helemaal geen treinen meer reden.

Schiphol liet weten de situatie heel vervelend te vinden voor reizigers die met de trein naar de luchthaven wilden komen. Het was de tweede keer deze week dat er geen treinen reden van en naar de luchthaven. Woensdagavond kwam het treinverkeer stil te liggen door een kapotte bovenleiding. ProRail was toen de hele nacht bezig om de bovenleiding te herstellen. Donderdagochtend kwam het treinverkeer weer op gang.

Ook eerder deze week waren er problemen op het spoor. Door een stroomstoring reden geen treinen rondom Utrecht.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Hart van Nederland/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.