Terug

Volg Hart van Nederland

Vakantie naar het buitenland? Wim en Anita vieren zomer hier op de kermis

Persoonlijke verhalen

12 aug 2023, 21:33

Ze hoeven in de zomermaanden helemaal niet ver weg op vakantie: Wim en Anita zijn het liefst hier, in Nederland, op de kermis. Het stel heeft het plakboek deze zomer weer flink kunnen aanvullen met foto's: stad en land hebben Wim en Anita afgereisd om elke schiettent te testen.

Al vanaf de tweede dag dat ze elkaar kenden, wisten ze dat ze een enorme passie voor de kermis delen. Negen jaar later pakken Wim en Anita nog steeds iedere gelegenheid aan om te genieten van de suikerspinkramen en schiettenten.

"We zijn net in Tilburg en Düsseldorf geweest en nu dus in Hoorn", zegt Wim Ravia tegen Hart van Nederland. "We gaan ook nog naar Alkmaar en Luik." Wim en Anita winnen dus ook een hoop prijzen. "Mijn vriendin is beren aan het sparen en ons doel is om de kamer helemaal vol te zetten. We zijn al aardig op weg."

Bekijk het hele interview en het dagje op de kermis in de video hierboven.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.