Terug

Volg Hart van Nederland

Vakantie Hans en Corrie valt in duigen nadat vlammenzee camper verwoest

Persoonlijke verhalen

14 mei 2023, 21:22

Wat een rustige vakantie na een turbulente periode voor Hans en Corrie zou moeten zijn, eindigt gewoon thuis op de bank in Gouda. Afgelopen woensdag was er een grote brand in een opslagloods voor caravans en campers in Bleiswijk. Honderden voertuigen zijn daarbij verwoest, waaronder de camper van het stel.

Het koppel had net een moeilijke periode achter de rug. Hans kreeg een jaar geleden te horen dat hij longkanker had. Hans en Corrie zouden over twee weken op vakantie gaan om samen met vrienden rond te trekken door Nederland. Met de oude camper die ze zes jaar geleden van hun spaargeld kochten.

Geëmotioneerd vertellen Hans en Corrie over het moment dat ze hun camper weer terug zagen na de brand:

Vakantie Hans en Corrie valt in duigen nadat vlammenzee camper verwoest
2:07
Vakantie Hans en Corrie valt in duigen nadat vlammenzee camper verwoest

Nu de camper is uitgebrand, krijgen ze alleen de dagwaarde daarvan vergoed. "De camper is dertig jaar oud, dus daar kun je echt geen nieuwe van kopen", vertelt dochter Sjaan aan Hart van Nederland.

Bij de brand zijn ongeveer zeshonderd caravans, campers en auto's in vlammen opgegaan. De camper van Hans en Corrie eindigde ook in de vlammenzee. "Hij is total loss, de achterkant is totaal weggesmolten", vertelt Sjaan.

Nieuwe camper

Om hun ouders een hart onder de riem te steken, is hun dochter Sjaan een donatiepagina gestart in de hoop dat haar ouders volgend jaar een nieuwe camper aan kunnen schaffen. "Helaas hebben wij als familie niet de financiële middelen om onze ouders te helpen, maar ze verdienen het zo. Juist na afgelopen jaar", schrijft ze.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.