Terug

Volg Hart van Nederland

Cees en Marion wonen al jaar bij zoon omdat hun huis geen stroom heeft

Persoonlijke verhalen

17 nov 2023, 23:23

Een mooi appartement, dichtbij het strand om te genieten van hun oude dag. Cees en Marion van der Bent zagen het al helemaal voor zich. Alleen wonen ze nu al noodgedwongen een jaar bij hun zoon omdat ze hun nieuw appartement niet in kunnen. Het gebouw staat helemaal klaar, maar.. er is geen stroom.

Ze zijn enorm blij dat ze bij hun zoon mogen wonen op het moment, maar liever zaten ze nu in hun eigen appartement aan zee. "Gewoon ons eigen bedje en privacy", vertelt Cees van der Bent aan Hart van Nederland.

Het stel gaat in een van de woningen van het Residence van Henegouwen wonen. Dit kan alleen nu niet omdat het stroomnet te vol zit en er een nieuw transformatorstation geplaatst moet worden.

Gemeente vs. netbeheerder

De gemeente Noordwijk en netbeheerder Liander zitten in een geschil over het stroomhuisje. Volgens Liander is er "intensief contact met de gemeente over de locatie van het station en de bijbehorende afspraken", laten ze weten in een schriftelijke reactie aan Hart van Nederland. Er wordt volgens de netbeheerder hard gewerkt aan een oplossing.

De gemeente laat juist weten in een schriftelijke reactie aan Hart van Nederland dat het "een zaak is tussen de ontwikkelaar en Liander".

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.