Terug

Volg Hart van Nederland

PostNL-bezorger treft superschattig 'pakketje' aan in bus: kitten (per ongeluk?) ingestapt

PostNL-bezorger treft superschattig 'pakketje' aan in bus: kitten (per ongeluk?) ingestapt

Het beste van Hart

10 juni 2023, 11:50

Een opmerkelijke gebeurtenis voor een PostNL-pakketbezorger in Zeeland. Tot zijn verbazing ontdekte hij een ongewoon 'pakketje' in zijn bus. Het bleek een jong katertje van naar schatting 5 à 6 weken oud te zijn, dat onbedoeld was 'ingestapt' in de bus.

In het radioprogramma 'Zegt u 't maar' van Omroep Zeeland deed collega-bezorger Jolande Linssen een oproep aan het publiek om de eigenaar van het katertje te achterhalen. Die eigenaar heeft zich inmiddels gemeld, maar wil de kitten niet terug.

In Veghel werd onlangs een zwangere kat gevonden met strakgetrokken tiewraps om haar nek. Loki werd gered en beviel van drie gezonde kittens:

ernstig toegetakelde tiewrap-poes bevalt van gezonde kittens
0:32
ernstig toegetakelde tiewrap-poes bevalt van gezonde kittens

"De eigenaar had een nestje met kittens en had ze net te koop op het prikbord van Zeelandnet gezet, dus nu heeft 'ie gezegd dat de pakketbezorger 'm mag houden!", zegt Jolande tegen Omroep Zeeland.

Zo ziet de kitten eruit:

Het is de vraag of de pakketbezorger de kitten wil houden. De man heeft na de vondst de kitten laten controleren en registreren door een dierenarts, en daarna mee naar huis genomen.

Hoe kwam de kitten in de bus?

Het is nog steeds onduidelijk hoe de kitten in de bestelbus heeft kunnen komen. Het beestje kan zijn ingestapt, ergens in Borssele, Ovezande, Ellewoutsdijk of Driewegen, maar op sociale media wordt gespeculeerd over een andere oorzaak.

"Misschien is het dier wel bewust in de bus gedropt" en "ik vrees dat iemand er vanaf wilde", reageert iemand anders.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.