Terug

Volg Hart van Nederland

'Sauzenfamilie' in Je Huis op Orde krijgt bonje om weggooien kruiden

TV programma's

3 apr 2024, 21:36

In het SBS6-programma Je Huis op Orde zagen kijkers woensdagavond hoe Seferlino en Christel het met elkaar aan de stok kregen in de loods om sauzen en kruiden. Het begint allemaal als presentator Viktor Brand het stel aanspreekt op de grote hoeveelheid sauzen en kruiden. "Je bent ineens verdacht stil", bijt Seferlino zijn partner toe.

In de aflevering van deze week is Viktor in Zwolle bij Christel, Seferlino en hun kinderen. Hun huis ziet er op het eerste gezicht netjes uit, maar als je de kastdeuren opentrekt, vallen de spullen er letterlijk uit. Het gezin is voortdurend alles kwijt en er is geen overzicht. Christel is, naar eigen zeggen, lui en vindt het lastig om afscheid te nemen van haar rommel.

Sauzenfamilie

En dat is goed te zien als de loods opent met alle uitgestalde spullen van het Zwolse gezin. Viktor somt op: 1100 boeken, 209 dvd's, en heel veel snoertjes. Viktor valt ook over de hoeveelheid sauzen die het gezin heeft verzameld. "Wat hebben jullie met sausjes? Jullie zijn een beetje een sauzenfamilie."

Het gezin heeft ook meer dan honderd kruiden. En dat zorgt voor een kleien irritatie tussen Seferlino en Christel, “Je bent verdacht stil ineens”, zegt Seferlino. Christel is daarop geïrriteerd dat haar partner aan de kruiden wil zitten, “Jij kookt niet”, roept ze.

Bekijk de aflevering, inclusief het geruzie in de loods over de sausjes en kruiden, bovenaan dit artikel.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.