Terug

Volg Hart van Nederland

Hoe laat begint de uitzending van Hart van Nederland vandaag?

TV programma's

15 aug 2023, 15:43

Hart van Nederland is natuurlijk niet alleen online, maar ook op televisie dagelijks te vinden. Met uitzendingen in de ochtend, namiddag en avond ben je als kijker de hele dag op de hoogte van het laatste nieuws van eigen bodem. Maar wanneer en waar zijn de uitzendingen te vinden?

Het nieuws- en actualiteitenprogramma Hart van Nederland heeft een ochtend-, vroege en late editie, allemaal uitgezonden op SBS 6. In de ochtend kun je doordeweeks de televisie al om 06.30 uur aanzetten, want dan is namelijk de ochtenduitzending te zien. Die uitzending gaat door tot 10.30 uur. In het weekend begint de uitzending om 07.00 uur: op zaterdag gaat de uitzending door tot 10.00 uur, op zondag tot 09.30 uur.

Vroeg en laat

De vroege editie van de uitzending is doordeweeks rond 17.47 uur te zien. Dit kan soms wat eerder, soms wat later zijn door de programmering vóór de uitzending. Hetzelfde geldt voor de late uitzending. In het weekend is er geen vroege editie op televisie.

De late editie van Hart van Nederland is doordeweeks rond 22.35 uur op televisie, in het weekend is de late uitzending tussen 22.35 uur en 23.00 uur op televisie. Check Gids.tv voor de precieze tijd.

Het programma wordt sinds 29 augustus 1995 uitgezonden. In februari 2023 waren er maar liefst 10.000 late edities op televisie geweest. Benieuwd naar de leukste momenten uit die uitzendingen?

Bekijk de video hieronder:

Het beste uit 10.000 uitzendingen van Hart van Nederland
3:23
Het beste uit 10.000 uitzendingen van Hart van Nederland

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.